0 events
Er zijn nog geen evenementen aangemaakt.

Eerdere activiteiten

DOK Ameland (Duurzame Ondernemers Kring)

Eerste bijeenkomst van Gemeente Ameland, ondernemers en Urgenda, waarbij men elkaar concreet helpt met elkaars ambities, een gezamenlijk project definieert en kijkt of er een Ameland-breed project opgestart kan worden.

Ook zal er een thema behandeld: hoe verleid ik mijn medewerkers, leveranciers en klanten om mee te werken aan de realisatie van mijn ambities?

jan 26 2017 - 14:00 - 17:00

DOK Ameland

Tijdens deze, besloten, bijeenkomst wordt gekeken of bio-vergisting een business case is voor de Amelander ondernemers en gemeente.

Ook wordt besproken hoe meer Amelanders kunnen profiteren van opwekking van hun eigen energie.

En tijdens het vaste agendapunt wordt er kennis en ervaring uitgewisseld, zodat men zijn eigen ambities sneller en makkelijker kan realiseren.

mrt 21 2017 - 13:30 - 16:00

Serendipiteitsborrel

Geen thema, geen werkvorm, geen spreker, maar gewoon lekker het toeval zijn werk laten doen. Hoewel, er is wel iets wat je kunt doen om serendipiteit een beetje te 'organiseren': spreek iemand aan die je nog niet kent.

En neem iemand mee die wij nog niet kennen ;)

mrt 10 2017 - 16:00 - 18:00

Serendipiteitsborrel

Ook nu weer is er maar één 'voorwaarde' om er bij te mogen zijn: spreek iemand aan die je nog niet kent en wie weet is dat het begin van iets nieuws.

apr 14 2017 - 16:00 - 18:00

Serendipiteitsborrel

Als je op een netwerkborrel komt dan kijken de meeste mensen even rond of ze iemand kennen. Zo ja, dan schieten ze die vaak aan. Dat is goed voor het relatiebeheer, maar de kans dat je nieuwe ideeën, inspiratie of nieuwe contacten krijgt is minder groot dan wanneer je een onbekende aanspreekt.

Tijdens deze borrel moedigen we je aan om een onbekende aan te spreken. Wie weet waar dat toe leidt!

mei 12 2017 - 16:00 - 18:00