samen duurzame ambities realiseren

Als je dàt wil dan is het netwerk of werknet van Duurzom dè oplossing!

Vind bij Duurzom de verbinding die je zoekt: hier worden ambities sneller, makkelijker en goedkoper gerealiseerd dan wanneer je er alleen voor had gestaan.
Vind bij Duurzom de persoonlijke aandacht die je zoekt: niemand heeft hèt antwoord, maar we hebben wel een hoop ideeën. En we kunnen elkaar helpen. Samen bereiken we meer en komen we verder.

Afhankelijk van hoeveel tijd en geld je er in wilt steken, maar vooral afhankelijk van hoeveel resultaat je wenst kun je kiezen:

AFTASTEN
kijk in onze kalender of er een activiteit is waar je aan mee wilt doen en schrijf je in. Doe zo vaak mee als je wilt en ontwikkel je suf.
Dowload de app (deze zomer actief): blijf op de hoogte van activiteiten, kijk wie zich nog meer verbonden heeft, lees wat hun ambities zijn, benader ze om ze te helpen of om hulp te vragen, enzovoort.

MEEDOEN
1. schrijf je in op de website en maak een bedrijfsprofiel aan (waarbij je jezelf goed profileert en in de etalage zet). Je krijgt bij ons ook advertentiemogelijkheden.
2. onderteken de intentieverklaring (we willen graag een werknet met gelijkgestemden, die komen halen èn brengen). Het staat je vrij de intentieverklaring mee te sturen met offertes naar klanten.
3. betaal 95,- (excl.BTW) per jaar, kijk wat er aangeboden wordt en wat interessant voor je is:
- bijeenkomsten ter uitbreiding van je netwerk
- activiteiten ter inspiratie
- contact leggen met gelijkgestemden via de landkaart
- aansluiten bij een groep ondernemers om samen ambities te realiseren
- persoonlijke aandacht bij opstellen plan van aanpak
- het volgen van een opleiding
- aanvragen van een krediet samen met je belangrijkste klant en leverancier

Kortom, doe mee en dan gaan we SAMEN DUURZAME AMBITIES REALISEREN!